Sitecore Developer – Macaw Nederland B.V. – Hoofddorp

JobID = 53f0.08

Vacature: Sitecore DeveloperLocatie: Hoofddorp, Barendrecht en/of Apeldoorn e.o.Aantal uur: 32 – 40 uurJij vindt het leuk om alles uit Sitecore te halen. Samen met je collega’s zoek je naar de beste oplossingen om aan de vraag van de klant te beantwoorden. Hoe?Wat doe je als Sitecore Developer?Met jouw inbreng zorg je ervoor dat onze Front-end Developers de allermooiste online applicaties kunnen maken. Samen met onze Analisten zoek je naar de beste manier om alle content te managen. Met onze Business Consultants voer je de meest elegante marketing automatisering.  En met onze Data Analisten denk je na over voorspellende modellen, die voor nog meer rendement zorgen. Lukt dit vandaag nog niet, dan heb je de ambitie om dat morgen te kunnen!“Mijn Challenge: ambitie om zowel back- als front-end te doen.” – Marnix, werkzaam als Senior Sitecore DeveloperWat mag je van Macaw verwachten?Uitdaging en innoverende projecten! En ook belangrijk:Zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbrengSterk en creatief team met passie voor techniekGoed salarisLeaseautoRuim opleidingsbudgetWekelijkse kennisdelingslunchElk kwartaal avond sessies gericht op system integrationExtra vakantiegeldUitstekende pensioenregelingJaarlijkse buitenlandtrip met het hele bedrijfHet mooiste kantoor van Nederland met de beste lunches!

Lees meer…

Sitecore Developer – Macaw Nederland B.V. – Hoofddorp

JobID = 53f0.08

Vacature: Sitecore DeveloperLocatie: Hoofddorp, Barendrecht en/of Apeldoorn e.o.Aantal uur: 32 – 40 uurJij vindt het leuk om alles uit Sitecore te halen. Samen met je collega’s zoek je naar de beste oplossingen om aan de vraag van de klant te beantwoorden. Hoe?Wat doe je als Sitecore Developer?Met jouw inbreng zorg je ervoor dat onze Front-end Developers de allermooiste online applicaties kunnen maken. Samen met onze Analisten zoek je naar de beste manier om alle content te managen. Met onze Business Consultants voer je de meest elegante marketing automatisering.  En met onze Data Analisten denk je na over voorspellende modellen, die voor nog meer rendement zorgen. Lukt dit vandaag nog niet, dan heb je de ambitie om dat morgen te kunnen!“Mijn Challenge: ambitie om zowel back- als front-end te doen.” – Marnix, werkzaam als Senior Sitecore DeveloperWat mag je van Macaw verwachten?Uitdaging en innoverende projecten! En ook belangrijk:Zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbrengSterk en creatief team met passie voor techniekGoed salarisLeaseautoRuim opleidingsbudgetWekelijkse kennisdelingslunchElk kwartaal avond sessies gericht op system integrationExtra vakantiegeldUitstekende pensioenregelingJaarlijkse buitenlandtrip met het hele bedrijfHet mooiste kantoor van Nederland met de beste lunches!

Lees meer…