Accountant – Headhuntersteam – Hoofddorp

JobID = 17q0.08

Voor de samenstelpraktijk van CROP in Hoofddorp zijn we op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze tekenend Accountant. In deze functie bij CROP bedien je je eigen klantenportefeuille en draag je hiervoor de eindverantwoordelijkheid. Je geeft leiding aan managers, supervisors en staff en levert een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling van de samenstelpraktijk bij CROP. Verder voer je adviesopdrachten uit,  acquireer je nieuwe opdrachten en ben je het aanspreekpunt voor de cliënt. Je neemt deel aan netwerkbijeenkomsten, je weet wat er speelt in de maatschappij en/of hebt interesse hierin en je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied waarbij je de focus op kwaliteit waarborgt. Als gezicht van CROP draag je bij aan een het verder uitbouwen van CROP in de omgeving van Amsterdam/Hoofddorp/Schiphol en weet je CROP goed te vertegenwoordigen.

Lees meer…