Hoofduitvoerder Infra – Velox – Hoofddorp

JobID = 37g0.07

Grote uitdagende projecten. Daar word jij als Hoofduitvoerder warm van. Samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel. En samen met het team weet jij dit grote project succesvol af te ronden. Heb jij oog voor duurzaamheid, innovatie en digitalisering? Dan kom je helemaal in aanmerking. Deze opdrachtgever bestaat namelijk al 165 jaar en is continue op zoek naar verbetering en dat doen ze graag samen met jou!

Als hoofduitvoerder heb je de touwtjes stevig in handen: dagelijks stuur je de activiteiten op de bouwplaats richting het tijdig opleveren van een uitstekend project. Van planning tot realisatie. Zet jij graag de lijnen uit? Jouw team van uitvoerders en werkvoorbereiders weten wat je van ze verwacht. Je controleert de kwaliteit van het werk van eigen personeel en van onderaannemers. Zijn er knelpunten of problemen? Dan zorg je dat ze worden opgelost.

Jouw bouwplaats is al jaren een goed geoliede machine. Als hoofduitvoerder ga je verder:

Jij bent een echte kei in een dynamische omgeving waar bouwplannen kunnen veranderen van dag tot dag. Als hoofduitvoerder ben je een organisatietalent, heb je overtuigingskracht en creëer je makkelijk draagvlak voor oplossingen en aanpakken. Als leidinggevende ben je sociaal, en kun je duidelijk communiceren. Met je positieve en energieke persoonlijkheid weet je mensen mee te krijgen.

De klik met de opdrachten van Velox is optimaal als jij als hoofduitvoerder het volgende meebrengt:

Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.

Daarom profiteer je als uitvoerder Infra naast een lekker salaris van:

Professionals zoals jij hebben het tegenwoordig voor het uitzoeken. Een legio aan uitdagende projecten en prachtige opdrachtgevers. Dus waarom zou je je aan Velox verbinden? Kort gezegd: omdat je bij Velox bij een club van vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector. Gelijkgestemden die het liefst vóór op de golf van verandering zitten. En daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat we samen de laatste ontwikkelingen delen. Je inspireren. Zodat we jouw groeicurve laten exploderen tot ongekende hoogten. Daarom dus.

Lees meer…