Klantenservice medewerker pakketdienst -2132WT – Randstad – Hoofddorp

JobID=3c0.11

Ben jij een echte Sherlock? Zoek jij graag iets tot op de bodem uit? Als iemand een vraag heeft – sta jij dan als eerst klaar om te helpen? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij MyParcel in Hoofddorp zoeken ze een medewerker customer service die zin heeft langere tijd het team te komen versterken voor 24-32 uur per week.

Het bedrijf

Bij het starten van hun eerste webshop kwamen de broers Lars en Niels er achter dat het versturen van pakketten niet zo makkelijk was. De verzendsoftware vanuit grote verzenders werkte niet altijd mee. Dat kon volgens hen efficiënter en zijn daarom in 2010 MyParcel gestart. Zodat niet alleen zij, maar iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten konden versturen. Wat begon met twee broers is ondertussen uitgegroeid tot de grootste en populairste verzendservice van Nederland! Met maar liefst 90 enthousiaste collega’s bedienen ze nu meer dan 30.000 klanten. Jij gaat hier deel van uitmaken!

Wat ga je doen?

Dit is een baan waarin administratie en klantcontact mooi samenkomen. Pakketjes kunnen bijvoorbeeld kwijt raken. Hier komt jouw onderzoekende karakter om de hoek kijken. Je belt de klant om nog wat te vragen over de case, vervolgens mail je het depot om te checken of zij het pakketje hebben of de bezorger om te vragen of hij nog iets weet van de desbetreffende dag. Zo probeer je erachter te komen wat er met het pakketje is gebeurt!

Na verloop van tijd komt hier telefonisch klantcontact bij kijken. Het begint dus met mail/cases afhandelen.

Wie ben jij?

Servicegericht, vlot en energiek, flexibel, onderzoekend en je werkt graag in een team. Jouw Nederlands is tip top in orde zowel in spraak als geschrift. Al enthousiast? Check dan nog even de volgende eisen:

Je bent 24-32 uur beschikbaar

 • Op woensdag en vrijdag kun je altijd werken
 • 1 keer in de 4 weken kun je op zaterdag werken
 • Je hebt geen vakantie gepland tussen 15 november en 15 januari
 • Je hebt je MBO4 diploma al op zak
 • What’s in it for you?

Een gezellig team

 • Mooi salaris van 12,50 per uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Een uitdagende opdracht voor langere tijd
 • Kans op een contract bij MyParcel na verloop van tijd
 • Tafeltennistafel, vrijdagmiddag borrels, dartboard en eigen bar aanwezig!
 • Openingstijden: maandag t/m donderdag van 8:00 tot 19:00, vrijdag van 8:00 tot 17:00 en zaterdag van 9:00 tot 16:00. Je werkt volle dagen. De locatie van MyParcel is in Hoofddorp
 • Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…