Verzorgende 3 AG – Zorgwerk – hoofddorp

JobID=3c0.11

Je zoekt leuk werk als Verzorgende 3 AG in Hoofddorp en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en verzorging? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk. Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Hoofddorp (en regio Kennemerland, Noord-Holland) waar je via Zorgwerk flexibel kan werken als Verzorgende 3 AG. W…


Lees meer…

Verzorgende 3 AG – Zorgwerk – hoofddorp

JobID=3c0.11

Je zoekt leuk werk als Verzorgende 3 AG in Hoofddorp en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en verzorging? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk. Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Hoofddorp (en regio Kennemerland, Noord-Holland) waar je via Zorgwerk flexibel kan werken als Verzorgende 3 AG. W…


Lees meer…