(Sr.) Sales Manager – elipsLife – Hoofddorp

JobID = 5e0.1

Functie: (Sr.) Sales Manager

Locatie: Benelux, Hoofddorp

Introductie 

Jij bent als de ideale kandidaat verantwoordelijk voor het aanbrengen en beheren van strategische samenwerkingspartners en klanten, het rendabel laten groeien van verzekeringsportefeuilles en stakeholder management op het hoogste niveau (partners en klanten. Je creëert een 360-graden beeld van onze belangrijkste partners met als doel het vergroten van ons marktaandeel. Om dit te bereiken manage je de interne organisatie optimaal met een klantgerichte en passievolle drive.

Organisatie

elipsLife is de unieke verzekeringsmaatschappij voor zakelijke klanten (B2B-business). Wij bieden oplossingen aan op het gebied van levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Als dochteronderneming van Swiss Re doen wij zaken in verschillende Europese markten en in de US. Onze samenwerkingspartners zijn consultants, brokers en pensioen instellingen zoals PPI’s en APF’en. Onze klanten zijn werkgevers en pensioenfondsen.

Sinds januari 2020 zijn wij gevestigd in Hoofddorp. We hebben een nieuw kantoor met alle faciliteiten die je nodig hebt om jouw werk te kunnen doen. Naast een moderne werkplek is er innerlijke verzorging van hoge kwaliteit en verschillende sport faciliteiten. Binnen de organisatie vieren we graag successen met elkaar en staan we stil bij behaalde resultaten. Daarnaast organiseert elipsLife jaarlijks een social event en heffen we het glas gezamenlijk tijdens officiele feesten als Sinterklaas en het Kerst.

Jouw taken

Jouw profiel

Jouw toekomst

 Werken bij elipsLife betekent werken bij een groeiende organisatie die constant in beweging is. Je wordt onderdeel van een uniek succesverhaal waarbij er altijd kansen zijn om een volgende stap in jouw carrière te zetten. Wat wij jou bieden:

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Diane Barkey om te praten over jouw toekomst bij elipsLife of solliciteer direct via onderstaande knop.

Lees meer…