Helpende instelling – Joof Media – Hoofddorp

JobID = 54g0.07

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Helpende Zorg Welzijn 2 in Hoofddorp en regioKennemerland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgeversop het gebied van V&V-huizen en Kleinschalig wonen. AlsHelpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven vanzorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouwcliënt zijn of haar dag goed begint en/of d…

Lees meer…

Helpende instelling – Joof Media – Hoofddorp

JobID = 54g0.07

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Helpende Zorg Welzijn 2 in Hoofddorp en regioKennemerland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgeversop het gebied van V&V-huizen en Kleinschalig wonen. AlsHelpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven vanzorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouwcliënt zijn of haar dag goed begint en/of d…

Lees meer…